سوپ جو پرک باشیر

سوپ جو پرک باشیر

 

 

مواد لازم :

ـ بال و پشت مرغ

ـ جو پرک نصف  لیوان

ـ هویج رنده شده ۱ عدد

ـ نخود فرنگی یک چهارم تا یک سوم لیوان

ـ جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ شیر یک لیوان

ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

ـ پیاز یک عدد

 

 

طرز تهیه :

هنگام بسته بندی کردن مرغ  بخشهایی مثل بال و  پشت را جداگانه جهت استفاده سوپ بسته بندی کنید یا زمانی که غذاهایی مثل پست قبلی که برگر مرغ بود ویا سایر غذاها مثل کالباس ، یا کتلت و قلقلی برای پلو  و... که سینه وران برای غذا چرخ شده و به مصرف  میرسد بهترین زمان برای تهیه یک سوپ خوشمزه است زیرا از بقیه قسمتهای مرغ میتوان برای سوپ استفاده کرد .

مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه بپزید وقتی پخته شد استخوانها را جدا کرده و گوشتش را با جو پرک و هویج رنده شده در سوپ بریزید . نخود فرنگی پخته شده یا کنسروی هم اضافه کنید صبر کنید تا هویج و جوپرک کمی نرم شود سپس شیر و فلفل سیاه و قرمز رااضافه کنید . بعد از کمی جوشیدن و پخته شدن کامل هویج و جو پرک صبر کرده تا قوام لازم را پیدا کند وجعفری را در سوپ بریزید و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید  . دوستان جوان و پر تحرک  میتوانند با اضافه کردن خامه  این سوپ را میل کنند.

 

سوپ جو پرک باشیر

منبع اشپزي رنگين


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: اشپزی ، ،
برچسب‌ها:

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • آراد